50,3282
43,1435
6.197,08

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Alpaslan, ilk olarak Yavuzeli ilçesindeki Fırat Nehri kıyısında bulunan Rumkale'yi ziyaret ederek, alanda yapılacak cam teras projesi ile ilgili Vali Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den brifing aldı.
Projenin oldukça etkileyici olduğunu ifade eden Alpaslan, daha sonra tekneyle Zeugma Antik Kenti'ne geçti.

Alpaslan, burada Vali Gül, Şahin ve diğer ilgililerle birlikte içerisinde Dionysos ve Danae evlerinin bulunduğu Korugan Müze'sini gezdi.
Bölge tarihi hakkında bilgi alan Alpaslan, Zeugma Karşılama Merkezi'ndeki incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.