50,3217
43,1461
6.189,42

Bir okulun bahçesinde 30 Ekim 2022 Pazar günü drift yaptığı tespit edilen araç sürücüsüne drift yapmaktan, sürücü belgesiz araç kullanmaktan ve araç üzerinde yapılan değişikliği araç tescil belgesine işletmemekten toplam 16 bin 669 TL cezai işlem uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada,
“Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüzce 30.10.2022 tarihinde Şahinbey İlçemizde bulunan bir okulun bahçesinde drift yaptığı tespit edilen araç sürücüsüne drift yapmaktan, sürücü belgesiz araç kullanmaktan ve araç üzerinde yapılan değişikliği araç tescil belgesine işletmemekten toplam 16.669 ₺ cezai işlem uygulanmıştır.” denildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.