50,1980
43,1207
6.245,46

Gaziantep’te Emniyet İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonlarında, 67 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilirken operasyonlarda, gümrük kaçağı sigara, dökme alkol, tarihi eser, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, şarjör, fişek ve çok sayıda muhtelif silah parçası ele geçirildiği ifade edildi.
Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,
“06.10.2022-12.10.2022 tarihleri arasında Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında icra edilen operasyonlarda;
11.744 adet gümrük kaçağı sigara, 26 litre dökme alkol,17 adet tarihi eser
31 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet kurusıkı tabanca, 2 adet tüfek, 69 adet şarjör, 24.381 adet fişek ve çok sayıda muhtelif silah parçası ele geçirilmiş,
Operasyonlar kapsamında 67 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır.” denildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.