50,3282
43,1435
6.197,08

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde, bir vatandaşın cep telefonunu kapkaç yapmak suretiyle çalan şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi.
Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Alibaba Mahallesinde bir vatandaşımızın cep telefonunun kapkaç yapmak suretiyle çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen F.Ş. isimli şüpheli yapılan çalışmalar sonucu yakalanarak 28.06.2022 tarihinde sevk edildiği Adli Mercilerce tutuklanmıştır.” denildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.