50,1980
43,1207
6.245,46

Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından kentin farklı semtlerinde yapılan asayiş uygulamalarında 11 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.
Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde 24 Haziran 2022 tarihinde Maarif Kavşağı, Suburcu, Karagöz Caddeleri, Ünaldı, Tekstilkent, Bozoklar Mahalleleri ve Demokrasi Meydanı'nda şüpheli şahıs ve araçlara yönelik yapılan uygulamada, 172 araç ve bin 153 şahıs kontrol edilmiş, 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilerek toplam 11 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır." denildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.