56,2806
50,0434
6.630,28

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Genel Sekreteri Serhan Antalyalı ve beraberindeki heyet, Gaziantep Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek kentteki sportif faaliyetler ve basketbolun gelişimi üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirdi.
Ziyaretin en dikkat çekici gündem maddesi ise Türk basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonlarından biri oldu. Yapılan görüşmelerin ardından, 31. Cumhurbaşkanlığı Kadınlar Basketbol Kupası mücadelesine Gaziantep’in ev sahipliği yapacağı kesinleşti.
Fenerbahçe Tarfin ile Galatasaray Çağdaş Factoring’in karşı karşıya geleceği dev final maçı, 9 Aralık 2026 Çarşamba günü saat 19.00'da Kamil Ocak Spor Salonu’nda oynanacak. Bu büyük karşılaşma, Gaziantep spor camiasında ve basketbol severler arasında büyük bir heyecan yarattı.
Vali Kemal Çeber, kentin bu tür ulusal ve uluslararası büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, TBF heyeti de Gaziantep'in misafirperverliğine ve spor altyapısına dikkat çekti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.