48,9095
41,2790
4.890,00
Müftü Hazırlar, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın tensipleriyle kurulan merkezin, öğrencilerin Kur'an-ı Kerim ve temel İslami ilimler alanında nitelikli bir eğitim almalarını sağlayacağını belirtti.
Müftü Hazırlar, "Kur’an Eğitim Merkezimizde eğitim görecek öğrencilerimiz, aynı zamanda İmam Hatip Lisesindeki örgün eğitimlerini sürdürürken, alanında uzman öğretmenlerimiz rehberliğinde güvenilir kaynaklara dayalı bir eğitim alacaklar. Hafızlığı sağlam, akademik bilgisi güçlü, özgüveni yüksek ve kendini ifade edebilen idealist bireyler olarak yetişeceklerdir." dedi.
Gaziantep İl Müftüsü, merkezin gençlerin hem milli kültür hem de evrensel değerler ışığında dinini öğrenmesine ve öğrendiklerini hayatlarına yansıtmalarına katkı sağlayacağını ifade etti.
Müftü Hazırlar, "Kur’an Eğitim Merkezimizin şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor, öğrencilerimize Rabbimiz'den muvaffakiyetler niyaz ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.