50,1951
43,1230
6.218,08

Mehmet Mert İliksoyT aziye Evi'nde meydana gelen olayda, taziyeye gelen Yasin Ayar, yanında getirdiği silahla 30 yaşındaki Cuma Ayar ve 27 yaşındaki Eczacı Muhsin Ayar'a ateş açarak vurdu.
Cuma Ayar ve Şerif Sarıbayındır olayda hayatını kaybederken Eczacı Muhsin Ayar'ın yaralı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.
Olayda 3 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılar Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisi sürerken, hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.
Taziye evinde bulunan görgü tanıklarının ifadelerine göre, taziye evine aniden gelen Yasin Ayar, sözlü tartışma yaşanmadan silahını çıkararak çevreye ateş etmeye başladı.
Saldırının ardından kaçan Yasin Ayar’ın yakalanması için geniş çaplı arama başlatıldığı belirtildi.
Olay yerine gelen emniyet güçleri, bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.
Haberin Videosu için alttaki linke tıklayınız.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.