48,4810
41,3226
4.843,95
Resmi belgede sahtecilik haberleri sayfasında Resmi belgede sahtecilik hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışma sonucunda, turizm taşımacılığı alanında sahtecilik yaptığı belirlenen bir suç örgütünü deşifre etti.
Gaziantep’te “kasten adam öldürme, uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama” ve “resmi belgede sahtecilik” suçlarından hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.E., jandarmanın ekiplerinin çalışmasıyla Nizip'te yakalandı.
Gaziantep’te, nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında “çenç” araçlara ve bu araçları piyasaya süren şüphelilere büyük bir operasyon düzenlendi.
Resmi belgede sahtecilik, dolandırıcılık ve hırsızlık olmak üzere 28 ayrı suçtan aranan ve hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulanan M.A. isimli şahıs, Şehitkâmil’de Jandarma ekiplerinin saklandığı adrese yaptığı operasyonla yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.