kaa

Jandarma denetiminde 5 kg metamfetamin ele geçirildi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından Nurdağı ilçesindeki bir otobüs firmasında yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı yaptığı açıklamada;

“Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde narkotik köpek timleri ile birlikte Nurdağı ilçesinde icra edilen uygulamalar sonucu; bir otobüs firmasının bagaj kısmında yapılan adli arama sonucunda otobüs firmasına kargo olarak verildiği tespit edilen ve battaniye içerisine sarılı haldeki su sebilinin içerine gizlenmiş vaziyette bulunan 5 kg Metamfetamin cinsi uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.

İlgili otobüs firması ve kargo sahibi şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucudan korumak maksadıyla uyuşturucu madde imal eden ve ticaretini yapan şahıslara yönelik mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir.” Dedi.

Etiketler