31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde başlayan hareketlilik devam ediyor. Genel seçimlerde sonuçları ciddi anlamda etkileyen ittifaklar, bu seçimlerde de en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.
2023 Genel seçimlerinde en çok konuşulan partilerin başında bulunan HÜDA PAR, yerel seçimlerde de gündemde kalmaya devam ediyor.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için takvim işlerken, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığında da başvuru süreci 20 Ocak’a kadar devam edecek.
HÜDA PAR Seçim İşleri Başkanı Mahmut Şahin, geçtiğimiz hafta partisinin yerel seçimlerle ilgili kararına ilişkin, “HÜDA PAR olarak birkaç seçim bölgesinde ittifak adaylarını destekleme, diğer yerlerde ise seçimlere kendi logomuzla ve kendi adaylarımızla katılma kararı almış bulunuyoruz.” dedi.
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada ise, “Partimizin seçim kararı milletimiz ve memleketimiz için hayırlı olsun. Memleketin HÜDA PAR'ın siyaset ve hizmet anlayışına ihtiyacı var diyerek, yapılacak yerel seçimlerde Gaziantep için belediye ve meclis üyelikleri aday adaylığı başvuruları 20 Ocak'a kadar uzatıldı.” denildi.
“Geleceğimizin teminatı HÜR kadrolardır”
Yerel seçimlerin startının verildiği HÜDA PAR da Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
“Vira Bismillah. Bugüne kadar HÜDA PAR insanımıza ve memleketimize karşı tüm sorumluluklarını yerine getirdi. Bundan sonra da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir. Bugünkü sorumluluk ise model bir siyaset ortaya koymak adına memleket sathında insanımızı bir medeniyet projesi olan HÜDA PAR programı ile tanıştırmaktır. Seçim stratejimiz 7/24 çalışmak, çalışmak ve yine çalışmaktır. Geleceğimizin teminatı HÜR kadrolardır.”