kaa

Gaziantep'te vahşet: Çocuk cesedi derin dondurucuda bulundu

Gaziantep'te darbedilerek öldürüldüğü tespit edilen 3 yaşındaki kız çocuğunun cesedi, bir işletmedeki derin dondurucuda bulundu.

Olay, Şehitkamil ilçesi Seyrantepe Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, kayıp 2 kızını aramak için bir televizyon kanalında canlı yayına katılan anne M.İ. ve eski kocası A.E''nın verdikleri bilgiler doğrultusunda Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde soruşturma başlatıldı.

 

Soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından mahalledeki bir işletmeye operasyon düzenledi.

Operasyonda söz konusu işletmede arama yapan polis derin dondurucuda çocuk cesedi buldu.

Derin dondurucunun içinde ölü olarak bulunan çocuğun cesedi Cumhuriyet Başsavcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Darbedilerek öldürüldükten sonra derin dondurucuda saklanan çocuğun ölümüyle ilgili polis tarafından yapılan araştırma sonucu şüpheliler G.T. ve M.A. gözaltına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Etiketler