Peygamber Sevdalıları Vakfı, Türkiye genelinde düzenleyeceği "Umre Ödüllü Siyer Yarışması" ile her yaştan katılımcıyı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) hayatıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Yarışma kitaplarının belirlenmesiyle birlikte, Peygamberimizin hayatını okumak, anlamak ve hayatına tatbik etmek isteyenler için başvuru süreci resmen başladı.

Başvuru ve sınav tarihleri netleşti
Yarışmaya katılmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 22 Ocak 2027 olarak belirlendi. Merakla beklenen büyük sınav ise 14 Şubat 2027 Pazar günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek. Adaylar, kayıt işlemlerini peygambersevdalilari.com adresi üzerinden online olarak veya afişte yer alan QR kodu okutarak kolayca yapabilecekler. Sınavla ilgili tüm detaylar ve sorular için siyersinavi@gmail.com e-posta adresi üzerinden iletişim kurulabilecek.
4 farklı kategoride binlerce ödül!
Katılımcıların yaş ve eğitim durumlarına göre 4 ayrı kategoride yarışacağı sınavda, dereceye girenleri muhteşem ödüller bekliyor:
1. Kategori (4. ve 5. Sınıflar): Tam 402 ödül,
2. Kategori (6, 7 ve 8. Sınıflar): Tam 602 ödül,
3. Kategori (9, 10, 11 ve 12. Sınıflar): 4 Umre ödülü ve 150 farklı ödül,
4. Kategori (Yetişkinler): 6 Umre ödülü ve 150 farklı ödül.
Yarışma kapsamında dereceye girenlere bilgisayar, bisiklet, akıllı saat, drone, tablet, teleskop ve sırt çantası gibi birbirinden cazip yüzlerce hediye (ve daha fazlası) dağıtılacak.
Gram altın ve elektronik çekiliş sürprizi
Yarışmada sadece dereceye girenler değil, şanslı katılımcılar da ödüllendirilecek. Sınav sonrasında her kategori için elektronik ortamda 4 kura çekilecek. Ayrıca her kategoriden 10 kişiye olmak üzere, toplamda 40 kişiye gram altın hediye edilecek.
"O’nu Oku, O’nu Yaşa" düsturuyla gerçekleştirilecek bu anlamlı yarışmaya tüm halkın davetli olduğu belirtildi. Detaylı bilgi ve kayıt için şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın!