kaa

Başhekimler sahada: Hafta sonu acil servisler denetlendi

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde, kent genelindeki hastanelerde hafta sonu saha denetimleri gerçekleştirildi. Başta acil servisler olmak üzere birçok hizmet alanı, başhekimler ve hastane yöneticileri tarafından yerinde incelendi.

Denetim kapsamında Gaziantep Şehir Hastanesi, 25 Aralık Devlet Hastanesi, Şehitkâmil Devlet Hastanesi, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eş zamanlı incelemeler yapıldı.

Başhekimler, acil servislerde hasta karşılama, müdahale süreleri, personel koordinasyonu ve genel işleyiş gibi konuları sahada değerlendirdi. Vatandaş memnuniyetine doğrudan etki eden bu hizmet birimlerinin, kalite açısından sürekli gözden geçirilmesi hedefleniyor.

İl Sağlık Müdürlüğü, denetimlerin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak, aksaklıkları tespit etmek ve sürdürülebilir memnuniyet sağlamak amacıyla düzenli olarak devam edeceğini bildirdi.

 
 
Etiketler